In 1960 heb ik de autorijschool als zodanig bij het CBR ingeschreven en ben ik begonnen met het geven van autorijlessen in een VW kever.

In 1965 verwierf ik de ANWB erkenning voor autorijscholen welke aan de strenge eisen van deze organisatie voldeden hetwelk inhield dat de lesautos in onberispelijke staat dienden te zijn en een hoger slagingspercentage dan gemiddeld werd behaald.

De VW kever is ingeruild voor een nieuwe en daarna volgden Opel-Kadet /Opel-Rekord/ Ford-Taunus en uiteindelijk de VW-Golf.

In 1980 zijn wij verhuisd naar Spijkenisse waar ik de rijschool van Frans de Jong overnam en waar ik de rijschool verdere heb opgebouwd naar 3 nieuwe BMW's waar respectievelijk mijn oudste zoon Almar mijn dochter Margaret en mijn jongste zoon Aad jr rijles gaven.

Helaas in mijn oudste zoon Almar naar Amerika vertrokken en is daar piloot geworden bij een zeer grote maatschappij waar hij het heel erg naar zijn zin heeft.

Op dit moment wordt de rijschool door Aad jr. en Margaret beheerd en zorgt AadSr.voor de bedrijfsadministratie en examen-administratie en valt zonodig af en toe in (heeft pas weer zijn bevoegdheid behaald)

Ps. dit om U een indruk te geven hoe deze rijschool is ontstaan..